Als u nadenkt over permanente laserontharing, dan staan de professionals van The Laser Bar in Rotterdam graag voor u klaar. Vanuit onze kliniek helpen we u graag permanent van uw ongewenste haargroei af. Dit doen we aan de hand van de nieuwste technieken. De LightSheer Desire Diode laser en Candela Gentlemax Pro zijn  daarmee dé manier om overtollige of ongewenste haargroei voorgoed te laten verwijderen.

Het scheren van de benen, oksels en bikinilijn is een dagelijkse bezigheid. Naast het feit dat dit veel tijd in beslag neemt, kan dit de huid ook nog eens flinke schade toebrengen. Scheren, waxen of epileren kan huidirritaties, ingegroeide haarzakjes, jeuk en rode bultjes veroorzaken. De huid raakt op deze manier overbelast en verliest zijn zelfherstellend vermogen. Daarnaast laat het resultaat vaak te wensen over en kunnen de kosten voor de benodigde producten flink oplopen.

Met definitief ontharen is dat voorgoed verleden tijd. Bij The Laser Bar in Rotterdam bent u daarvoor aan het juiste adres. Binnen onze kliniek maken we gebruik van bewezen lasertechnieken die zorgen voor een blijvend resultaat. Daarnaast is laseren met de LightSheer Desire Diode techniek 100% veilig, snel en pijnloos. Na enkele behandelingen kunt u al genieten van een prachtig gladde huid die egaler is en er gezonder uitziet.

Definitief ontharen in Rotterdam

Als de enige kliniek in Nederland die laser-ontharen op alle golflengtes aanbiedt, bent u altijd verzekerd van het beste én meest doeltreffende eindresultaat. Doordat onze lasers voor definitief ontharen tot wel 75% sneller resultaat geven dan traditionele lasers, bespaart u tijd en kosten. Daarnaast zijn de behandelingen voor definitief ontharen bij The Laser Bar in Rotterdam pijnloos en comfortabel.

Persoonlijke aandacht en het waarborgen van uw comfort vinden we dan ook van groot belang. Laseren voorkomt dat u nog langer gebruik hoeft te maken van chemische middelen zoals wax, hars of ontharingscrèmes. Deze hebben een negatieve invloed op de gezondheid van uw huid en moeten regelmatig herhaald worden om het effect te kunnen behouden. Definitief ontharen bij The Laser Bar in Rotterdam is daarom dé oplossing. U kunt profiteren van een langdurig en duurzaam eindresultaat die geen schade toebrengt aan uw huid.

definitief ontharen

Deze wordt zelfs al na enige behandelingen gladder en egaler. Definitief ontharen in Rotterdam is daarmee een waardevolle investering in uw natuurlijke schoonheid. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis proefbehandeling voor definitief ontharen.