Als u interesse heeft in laser ontharen bent u bij The Laser Bar in Rotterdam van harte welkom. Het laten laseren van ongewenste haargroei is een prima investering in uw natuurlijke schoonheid. Doordat we binnen onze kliniek gebruik maken van de innovatieve lasertechnieken, bent u altijd verzekerd van een direct zichtbaar en effectief resultaat.

Ongewenste haargroei hoeft vanaf nu geen obstakel meer te zijn. Laser ontharen bij The Laser Bar in Rotterdam zorgt daarnaast voor een op maat gemaakte en comfortabele behandeling. Haargroei op ongewenste plekken kan op verschillende manieren bestreden worden. Hierbij kunt u denken aan waxen, scheren, epileren of zelfs door gebruik te maken van agressieve ontharingscrèmes. Helaas bieden deze methodes maar kort resultaat en kunnen ze flinke schade aan de huid toebrengen.

Snijwondjes, ingegroeide of ontstoken haarzakjes en huidirritaties zijn vaak een vervelende bijkomstigheid. Met laser ontharen hoeft u hier geen hinder meer van te ondervinden. Bij The Laser Bar in Rotterdam beschikken we over lasers die op wetenschappelijk gebied het best bewezen resultaat geven. De Lumenis LightSheer en de Candela Gentlemax Pro zijn daarmee dé oplossing op het gebied van permanent ontharen.

Laser ontharen in Rotterdam

Doordat we binnen onze kliniek gebruik maken van de meest effectieve lasers, mag u van ons ook een snelle behandeling verwachten. De producten die we gebruiken werken zelfs tot 75% effectiever ten aanzien van een gewone laserbehandeling. Daarnaast bieden ze een pijnloze en prettige ervaring waarbij u direct kunt genieten van een prachtig resultaat. Ons gecertificeerde team heeft persoonlijke aandacht dan ook hoog in het vaandel staan.

Laser ontharen in Rotterdam is een prima investering op lange termijn. Doordat de behandeling sneller is, bespaart u tevens op kosten en tijd. Definitief ontharen bij The Laser Bar in Rotterdam staat garant voor een veilig en langdurig effect. Onze hoogwaardige en doeltreffende lasertechnieken zorgen er tevens voor dat uw huid haar natuurlijk schoonheid terugkrijgt. Deze wordt zichtbaar egaler en voelt zacht en glad aan. Permanent ontharen is daarmee een veilige en duurzame investering die geschikt is voor alle huidtypen.

Natuurlijk niet alleen voor vrouwen, maar laser ontharen bij The Laser Bar in Rotterdam is ook effectief tegen overmatige haargroei bij mannen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek met aansluitende proefbehandeling.

laser ontharen