Laserontharen

De definitieve oplossing voor ongewenst haargroei

Scheren, epileren of plukken met een pincet – niemand zit erop te wachten. Hoewel lichaamsbeharing een duidelijke functie heeft, zijn we er vaak niet blij mee. Met laserontharen los je dat op: het is dé definitieve oplossing voor ongewenst haargroei, ingegroeide haartjes en rode bultjes.

Wat is laserontharing?

Licht, donker, dik of dun haar? Bikinilijn, bovenlip, onderarm of gezicht? Geen probleem! Dankzij laserontharing blijft ongewenst haargroei langer weg dan bij standaard ontharingsmethoden.

In een notendop: met behulp van lasers zenden we een zuivere lichtbundel op de huid uit. Deze lichtbundel zet zich om in warmte en dat vernietigt het haarzakje. Er kan vervolgens geen nieuw haartje meer uit het haarzakje groeien.

Wat kan je verwachten?

Iedereen is uniek en dus is ook elke huid anders. Daarom werken we bij The Laser Bar met twee soorten lasers: de Lumenis Lightsheer Laser en de Candela GentleMax Pro.

Afhankelijk van jouw wensen, type huid en haargroei, adviseren wij een uniek behandelprotocol. Meestal zijn er gemiddeld zes tot acht behandelingen nodig voor een perfect resultaat.

Elke huid reageert anders: soms laat een haarzakje direct los, terwijl andere zakjes wat langer de tijd nodig hebben. Ook de gevoeligheid van het laseren varieert per lichaamsdeel en per persoon.

Na de behandeling kun je wat roodheid en/of zwelling ervaren, dit is een positieve reactie van het lichaam op de laser.

Let op: zwanger, medicatie, botox of fillers? Meld het ons! 

Contact

The Laser Bar
Noordmolenstraat 31a
3035 RE Rotterdam
010-8407903
info@thelaserbar.nl
Routebeschrijving

Bezoek ons op Facebook
Bezoek ons op Instagram

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij Het Kwaliteitsregister ParamediciDe Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ANBOS.

× Kunnen wij u helpen?