Laser ontharen

Wat is het?

Heeft u ook genoeg van het scheren, epileren of harsen? Kies er voor om haarloos door het leven te gaan. Ontharen door middel van Lightsheer Desire Diodelaser is dé manier om van uw ongewenste haargroei, ingegroeide haartjes, jeuk, rode bobbeltjes en snijwondjes af te komen.

De Lumenis LightSheer is de oplossing voor ontharen
De verschillende Lumenis LightSheer producten voor permanent ontharen bieden u snelle en effectieve behandelingen met optimaal comfort voor de client. De LightSheer is ruim 75% sneller dan een gemiddelde ontharingssessie en zorgt met het unieke HIT en de  ChillTip technologie voor een pijnloze behandeling. De LightSheer is een slimme en economische keuze: u bespaart tijd en geld.

Wat kan ik verwachten?

Wanneer zie ik resultaat?
Er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid- en haartype en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Er zijn meerdere behandelingen nodig om permanente haarreductie te bereiken omdat alleen de haren in de actieve groeifase verwijderd kunnen worden. Niet alle haren bevinden zich op hetzelfde moment in dezelfde groeifase.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?
Hoe het behandelgebied eruit ziet varieert van client tot client, dit hangt af  van hoe de huid reageert en de behandeling die is gegeven. Tijdens de behandeling kan het zijn dat de haarfollikel direct loslaat, terwijl andere haartjes langer tijd nodig hebben. Na de behandeling kan er roodheid en/of zwelling ontstaan, dit is een positieve reactie op de behandeling. Na de behandeling krijgt u advies over de te volgen richtlijnen, blootstelling aan de zon en gebruik van de zonnebank.

Hoe werkt het?

LightSheer laser
De LightSheer maakt gebruik van een state-of-the-art 805nm diode laser, deze is geschikt om alle huidtypen veilig te behandelen. De energie van deze laserstraal wordt omgezet in warmte, waardoor de haarfollikel beschadigd raakt en nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. De LightSheer maakt het mogelijk een behandeling op maat te geven door gebruik te maken van 2 verschillende handstukken in combinatie met de nieuwste technologie.

HIT technologie
De High speed geintegreerde technologie (HIT) maakt gebruik van vacuüm om de huid te stretchen. Hierdoor kan de laser maximale absorptie bereiken in de haarfollikel en maakt een snelle en effectieve pijnloze behandeling van grote oppervlakten mogelijk.

ChillTip technologie koelt de huid om de pijn te minimaliseren. Door iets druk te geven komt de haarfollikel dichter bij de energiebron voor optimaal resultaat.

Waarom de LightSheer?

Maximaal behandelcomfort

Optimale resultaten

Korte behandeltijd

× Kunnen wij u helpen?