Voor permanent ontharen bent u bij The Laser Bar in Rotterdam aan het juiste adres. Op deze manier zijn scheren, epileren of harsen voorgoed verleden tijd. Laser ontharen is dé oplossing om op een veilige manier haarloos door het leven te kunnen gaan. Ontharen is door de jaren heen onderworpen aan een flinke innovatie. Zo maakte we vroeger vooral gebruik van ontharingsmethoden zoals waxen, scheren of chemische ontharingscrème.

Deze tijdelijke oplossingen brachten tevens vervelende huidklachten met zich mee zoals irritaties, jeuk, ingegroeide haartjes of zelfs snijwondjes. Tegenwoordig is dat niet meer nodig. Bij The Laser Bar kunt u zich permanent laten ontharen op een veilige manier. Daarvoor maken we gebruik van uiterst veilige geavanceerde technieken. Binnen onze kliniek maken we gebruik van verschillende Lumenis LightSheer producten.

Ze bieden u een snelle en effectieve behandeling die vrijwel pijnloos is. Zo wordt uw comfort tijdens permanent ontharen bij The Laser Bar in Rotterdam optimaal gewaarborgd. Permanent ontharen met de LightSheer gaat zelfs tot 75% sneller dan een reguliere behandeling. De unieke HIT en ChillTip technologie zorgen ervoor dat u een pijnloze behandeling ervaart.

Permanent ontharen in Rotterdam

Bij The Laser Bar werken we alleen met de beste lasers op het gebied van permanente ontharing. Zo kunt u niet alleen profiteren van een prachtig en duurzaam eindresultaat, maar wordt uw huid ook gladder en egaler dan voorheen. We zijn dan ook niet voor niets de enige kliniek die op alle golflengtes permanent kan ontharen in Rotterdam. Uiteraard werken we bij The Laser Bar alleen met gecertificeerde en gediplomeerde professionals die hun vak goed verstaan.

Onze FDA-gecertificeerde kliniek is dan ook dé specialist op het gebied van laserontharing. Onze definitieve ontharing methode is volkomen veilig en pijnloos. Daarnaast kan het op verschillende delen van het lichaam worden toegepast en is de behandeling zowel geschikt voor vrouwen als mannen. Al na enkele behandelingen is het resultaat duidelijk zichtbaar.

De Lumenis LightSheer zorgt ervoor dat u tijd en geld bespaart als u zich permanent wilt laten ontharen bij The Laser Bar in Rotterdam. Onze behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype en geven een langdurig effect. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op het gebied van permanente ontharing. Direct een afspraak maken of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een proefbehandeling aanvragen kan natuurlijk ook.

Permanent ontharen