RETOURBELEID

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

Retour Procedure

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (indien van toepassing) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw of een vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via finance@thelaserbar.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Bied het pakket aan bij een vervoeder en stuur het naar:

The Laser Bar
Noordmolenstraat 31 A
3035 RE Rotterdam
Nederland

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Voorwaarden voor retourneren

  • Het artikel is gekocht op www.thelaserbar.nl/store in de afgelopen 14 dagen.
  • Het artikel is nog in nieuwe, ongebruikte staat.
  • Het artikel bevindt zich in de originele, onbeschadigde fabrieksverpakking.
  • U heeft het volledig ingevulde retourformulier bijgesloten.

Wijze van terugbetaling na acceptatie retour

Hierbij wordt gebruik gemaakt van hetzelfde betaalmiddel als waarmee de aankoop is verricht. Wanneer er gebruik is gemaakt van een tegoedbon, dan zal de terugbetaling geschieden middels een tegoedbon. Is er bij de aankoop sprake geweest van een iDEAL betaling, dan zal de terugbetaling geschieden middels iDEAL. Hetzelfde geldt ook voor de resterende betalingswijze die beschikbaar is op onze webshop.

Heeft u vragen over de retourprocedure?

Neem dan contact op met onze klantenservice.

Telefoon: 010 – 840 79 03 (Ma t/m Vr – 10:00 tot 18:00)
E-mail: finance@thelaserbar.nl