Toskani Limited Edition Cell Architect set

Art.nr. 10042
€120,00
Uitverkocht
1
Productgegevens

-Cell Architect Cream (50ml)

-Cell Architect Mesoserum (30ml)
-Anti-ageing Eye Contour (15ml)
-Vitaflash Ampoules (5x 2ml)

De set bevat 4 producten:
Cell Architect Mesoserum: Het Cell Architect Mesoserum is een serum dat een van de meest frustrerende tekenen van veroudering aanpakt: een slappe huid. Dit product zorgt voor een merkbaar lifteffect en bestrijdt rimpels en andere tekenen van veroudering. Uw huid oogt na een week al strakker bij dagelijks gebruik van het serum. Een van de actieve ingrediënten, DMAE, werkt het best bij mensen met milde tot matige gezichtsverzakking.

Cell Architect crème: De Cell Architect crème is een zeer geconcentreerde anti-rimpel crème die natuurlijke ingrediënten gebruikt om het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verbeteren. Het geeft stevigheid en elasticiteit aan de huid met een merkbaar liftend effect. Deze innovatieve crème bevat ook hydraterende eigenschappen om de huid de hele dag door zacht en gehydrateerd te houden. De op water gebaseerde, lichte formule wordt gemakkelijk opgenomen in de huid en de textuur en rijkdom aan ingrediënten vormen een barrière om de luchtvochtigheid van de huid te behouden.
Anti-aging Eye Contour crème: is speciaal geformuleerd om vermoeidheid, rimpels en irritatie te behandelen rondom de ogen. De crème verfrist, hydrateert en kalmeert de huid. Daarnaast gaat het verslapping van de huid tegen en donkere kringen en wallen.
Vitaflash ampullen: Speciaal voor een feestje of speciale gelegenheid om de huid extra te laten stralen! Vitaflash is een onmiddellijk intensieve behandeling voor de doffe huid die snel effect vereisen. Geformuleerd met collageen, elastine en vitamine C, biedt het een onmiddellijk liftend effect, dat de textuur en helderheid in de huid verenigt. Prachtig onder make-up! Onze botox in een flesje.
Alle producten komen samen in een mooie, stevige doos en zijn daarom ook perfect om als cadeau te schenken.

Bewaar dit product voor later